digi-icon

LÄRARHANDLEDNINGAR

Lärarhandledningar finns som Materialpaket (pdf) eller som Digitala materialpaket (online).
De säljs som skollicenser på 1 år, vilket betyder att varje lärare på skolan som har användarrättigheter till elaromedel.fi kan se materialet.

 

INLOGGNING: GRATIS DIGITALA LÄROMEDEL

Äldre material finns nu samlade på ett nytt ställe på nätet, laromedel.fi. Där finns bl.a. digitalt material till Tassu och Min matematik, Provfacit till Supertal 5A, digitalt material till Suomi NYT!, Kasvotusten och Ellips samt finsk lärarhandledning till den äldre boken Fysik 1 för gymnasiet.

För vissa produkter krävs lösenord som du lätt kan beställa via ett formulär på sidan.

laromedel

 

 

INLOGGNING: KÖPTA DIGITALA LÄROMEDEL

Skolor

Digitala elev- och lärarlicenser är personliga. Till digitala läromedel som skolan beställt loggar man in på elaromedel.fi. Via identitetshanteringen ser skolan vilka digitala läromedel de beställt och sköter självständigt licenshanteringen. Skolsekreteraren får användarnamn och lösenord via Kirjavälitys och sedan skapar man på skolan användarrättigheter till övriga användare.
Skriftliga instruktioner:
Skolsekreterare     Lärare

Skärmavbild 2016-10-11 kl. 14.46.44

 

 

Privatkunder

Då du köpt en digital licens på vår hemsida så får du två bekräftelser till den e-post du angett. I den första får du en orderbekräftelse och i den andra en aktiveringskod. Nya användare loggar in på sidan elaromedel.fi och skapar ett personligt användarkonto. Därefter tar du i bruk ditt inköpta material med att fylla i aktiveringskoden under fliken Aktivera materialet.

 

EHelpDesk

Vår marknadsföringspersonal hjälper dig med frågor kring digitala läromedel.
Kontakta oss via laromedel@sets.fi eller per telefon,
Kenneth Nykvist, 050 345 1612
Carina Moisio, 040 501 0669