Vi erbjuder heltäckande alternativ för alla som läser finska i grundskolan. Våra nya fräscha läromedel har utarbetats i samklang med LP 2016.

Förutom vår framgångsrika serie Poks! finns nu två nya serier i finska för åk 3–6, Juttu luistaa (A-fi) och Loistava juttu! (Mofi). Med de nya serierna har du utmärkta möjligheter att variera och individualisera undervisningen. De glada och inspirerande bilderna lockar till kommunikativa övningar, som det finns rikligt av i båda serierna.

För åk 7–9 erbjuder vi två nya serier, Suomeksi (A-fi) och Kielen päällä (Mofi). Serierna är perfekta för dig som vill utveckla dina kommunikativa färdigheter utan att pruta på den pedagogiska strukturen. Här bjuder vi på mångsidiga verktyg för en långsiktig kompetens i finska.

laroplan2016

Våra nya serier i finska fokuserar på både muntlig och skriftlig kommunikation med hjälp av olika medier. Eleverna jobbar med varierande texter och övningar som tangerar deras egen vardag. Läromedlen sporrar både till att använda olika lärmiljöer samt till ämnesintegrerad undervisning. Elever med inlärningssvårigheter ges stöd medan det också finns tillräckligt med utmaningar för dem som har ett starkt språk.