Visa allt Dölj digitala läromedel Visa enbart digitala läromedel
PSYKE (GLP2021)

PSYKE (GLP2021)

Psyke är vår serie i psykologi för GLP2021!

Fakta, observation, reflektion och analys! Den nya serien Psyke utgår från de studerande och deras verklighet och bygger en stabil grund både för livet och fortsatta studier.

Psyke presenterar psykologi som vetenskap på ett stimulerande sätt och med en stark förankring i den senaste forskningen. Med konkreta exempel befäster den kunskapen i vardagen. Läromedlets struktur och anslag hjälper de studerande att utveckla såväl studiefärdigheter som empati och interaktiva färdigheter. Uppgifterna betonar både enskilt arbete och möten med andra.

Psyke ger en stark grund i att förstå psykologin som vetenskap och utmanar till att utforska olika företeelser. Diagram, tabeller och figurer gör det lättare att förstå psykologins begrepp och fenomen. Materialet öppnar dörren till såväl den psykologiska forskningstraditionen som ny forskning.

Psyke utkommer som tryckt bok och som digitalt läromedel. I det digitala läromedlet ingår förutom allt stoff och alla uppgifter även modellsvar. Man gör alla uppgifter i själva läromedlet. De studerande kan också skicka fritextsvar till sin lärare för respons, och läraren kan skriva egna uppgifter för sina studerande.

Psyke ingår också i Gymnasiebanken, ett allt-i-ett-paket som omfattar digitala läromedel i de flesta läroämnen. 

Se utgivningstidtabell här.

Alla titlar i serien