Sinne


Sinne är en serie i psykologi för gymnasiet enligt GLP2016.
 
Sinne presenterar psykologi som vetenskap på ett stimulerande sätt och med en stark förankring i den nyaste forskningen. Med konkreta exempel från den verklighet studerandena rör sig i befäster den kunskapen i studerandes vardag.

Om Sinne

Sinne är en serie i psykologi för gymnasiet. Titlarna är utarbetade enligt GLP2016 och omfattar de två första kurserna i psykolgoi.

Serien Sinne presenterar psykologin som en vetenskap med stark förankring i den nyaste forskningen. Läromedlet innehåller många konkreta exempel för att man lättare ska kunna ta till sig stoffet.

Sinne 1 granskar den mänskliga aktiviteten ur en biologisk, psykologisk och sociokulturell synvinkel medan studier och inlärning ses ur ett psykologiskt
perspektiv. Sinne 2 beskriver människans utveckling och hur man utvärderar utvecklingspsykologisk forskning och anpassar den, såväl generellt som också på ett mera individuellt plan

Sinne ingår också i Gymnasiebanken, ett allt-i-ett-paket som omfattar digitala läromedel i de flesta läroämnen.

Titlar i serien

Kom igång med dina digitala läromedel

Här hittar du instruktioner och tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få e-post om senaste litteraturnytt, erbjudanden, tillställningar och andra roliga nyheter från oss på S&S Litteratur en gång i månaden.

nyhetsbrev böcker pärmbilder