Startsida » Gymnasiet » Samhällslära » SL för gymnasiet

SL för gymnasiet


Serien SL för gymnasiet är vår serie i samhällslära för GLP2016. Böckerna är översättningar av Editas serie Kanta.Texterna bygger på aktuell forskning och det pedagogiska materialet har utarbetats av erfarna lärare. Uppgifterna i boken uppmuntrar till att lära sig genom att själv ta reda på fakta och erbjuder övning i färdigheter som är viktiga i samhällslära.

Om SL för gymnasiet

SL för gymnasiet omfattar SL1, SL3 och SL4 enligt läroplanen för GLP2016.

Serien bygger på aktuell forskning, har gediget pedagogiskt material och kopplar teori till praktik och vardagsfärdigheter. Läromedlen uppmuntrar till att ta reda på själv och fördjupa sin kunskap.

Elevlicenserna till SL1, SL3 och SL4 innehåller bland annat en digital kopia på boken, modellsvar till uppgifterna, frågor för reflektion och
repetition samt bildpaket med frågor.

SL för gymnasiet ingår också i Gymnasiebanken, ett allt-i-ett-paket som omfattar digitala läromedel i de flesta läroämnen.

Författare

Serien SL för gymnasiet har en bred och mångsidig författargrupp. Bakom den finska förlagan Kanta (GLP2016) står Vuokko Aromaa, Maria Hongisto-Mäenpää, Laura Karppinen, Elina Kestilä-Kekkonen, Petri Kähkönen, Jaana Nieminen, Hanna Ojanen och Akseli Salmi. Johanna Bonäs har översatt och bearbetar SL1 och SL4. Sebastian Gripenberg har översatt och bearbetat SL3.

Titlar i serien

Kom igång med dina digitala läromedel

Här hittar du instruktioner och tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få e-post om senaste litteraturnytt, erbjudanden, tillställningar och andra roliga nyheter från oss på S&S Litteratur en gång i månaden.

nyhetsbrev böcker pärmbilder