Visa allt Dölj digitala läromedel Visa enbart digitala läromedel
Far and Beyond 7 Text- och aktivitetsbok

Far and Beyond

Far and Beyond är en kommunikativ serie i engelska för åk 7-9. För varje årskurs finns en kombinerad text- och övningsbok, ett digitalt materialpaket, en cd, en digital elevlicens och en digital lärarlicens.

 

Den kombinerade Text- och aktivitetsboken består av fyra delar: Get ready, More than words, Get smart och Fact finder. Som tilläggsmaterial ingår Reader som erbjuder spänning och utmaning med miniromanen The Haunted Keep. 

Grammatiken med tillhörande övningar finns samlad längst bak i boken.

Materialpaket ges ut som pdf och innehåller facit till boken, didaktiska anvisningar och tilläggsmaterial, bl.a. kommunikativa och differentierande övningar, spel, frågesporter och pararbeten.

Den Digitala elevlicensen är ett interaktivt elevmaterial som följer bokens struktur. Texterna finns inlästa och följs upp av övningar. Vidare ingår bl.a. lucktest och övningar med oregelbundna verb. 
 

En central funktion i den Digitala lärarlicensen är Fyren, som hjälper läraren att följa elevernas arbete. Fyren visar resultat både på klass- och elevnivå. I lärarlicensen ingår även allt som finns i elevlicensen.

 

Alla titlar i serien