Visa allt Dölj digitala läromedel Visa enbart digitala läromedel
Smooth Sailing

Smooth Sailing

Smooth Sailing är ett nytt läromedel i engelska för åk 79! Serien fokuserar på kommunikation, mångfald och differentiering.

I Smooth Sailing får vi följa en grupp ungdomar från olika delar av den engelskspråkiga världen i situationer som både bekräftar och lite utmanar elevernas egen verklighet. Samtidigt som eleverna får möta teman, situationer och frågeställningar som finns i vardagen, får de också möta andra kulturer, olika synvinklar och både små och stora kontraster.

Alla har inte samma utgångsläge vad gäller engelska; förutsättningarna kan i samma klass vara väldigt olika. Därför är Smooth Sailing differentierad i tre nivåer! Tack vare en tydlig och naturlig differentiering blir det lätt och roligt för eleven att utmana sig själv och klättra på kunskapsstegen.

Serien inbjuder till många olika sätt att jobba, så att även du som lärare kan välja det sätt som passar dig, gruppen och den enskilda eleven bäst. I det digitala materialpaketet för läraren ger vi konkreta förslag på arbetssätt och tips på till exempel projektarbeten. Olika vägar till samma mål, helt enkelt.

För varje årskurs utkommer
- kombinerad text- och aktivitetsbok
- digital elevlicens
- digitalt materialpaket.

Smooth Sailing 7 utkommer 2021 och läromedlen för åk 8 och 9 utkommer 2022 respektive 2023.

Alla titlar i serien